BIOCONSTRUCCIÓ, #casesdepalla #casasdepaja#arquitecte

dilluns, 15 de juliol del 2013

Gràcies a totes les voluntari@s!! de moment una pausa per agafar energies però al setembre hi tornem

Aquesta setmana ha estat la última de treball amb voluntaris abans de l'estiu, faltaran quatre detallets que aniré fent i colocar la porta i el lavabo però de moment després de 8 setmanes (cap de setmanes llargs) de treball amb voluntaris fem una pausa per recuperar energies i poder habilitar la caseta per passar-hi l'estiu. 

Aspecte d'un mur d'ampolles de vidre com el que farem 

Faltaran al setembre un parell de jornades de feina per acabar de tancar els espais superiors dels murs amb un vitrall que farem amb fang i ampolles. Esperem que amb temps poguem ser bastanta gent per fer-ho ja que tot i que és alucinant la resposta de la gent que ha vingut també es veritat que algunes setmanes hem estat poquets treballant i això s'ha notat en el cansament nostre i en que la feina ha anat més lenta del que pensàvem, però vaja és el que té també treballar amb voluntaris. Tot i això només ens queda agrair per la nosra part a tota la gent que ha vingut aquests dies a la caseta a ajudar-nos i a compartir el seu temps amb nosaltres. Sense els voluntaris que heu anat passant aquesta obra no hagues avançat i tampoc hagués tingut sentit del tot ja que per mi això ha estat i és un aprenentatge així que
moltes gràcies a tots!!!!!!!! 


Per la nostra part tot i que també cansats de tots aquests dies estem molt satisfets del resultat (els meus pares inclosos), hem aprés moltes coses junts i ens ho hem passat molt bé també. Així que una vegada més gràcies!!!

Dedico aquesta entrada especialment a l'Alba i el Koletes que han compartit amb mi des del primer dia tota aquesta història, als meus pares per la paciència que han tingut (i que quasi s'acaba ;) però també a l'Aina, l'Aroa, el Víctor, la Mariona, la Laia, el Joan, les germanes Sala, l'Anna, l'Eva, el Manson, la Tània, el Ion, el Cesc, l'Olga, la Roser, la Joani, el Sebas, el Jordi i el Galán. Gràcies a tots!

Encara penjaré algunes entrades més ja que anirem fent cosetes però de moment com dic ens prenem una pausa per netejar i acabar d'arreglar-ho tot.

Al setembre hi tornem!! espero poder comptar amb vosaltres si encara no hi heu passat o voleu repetir!! deixo algunes fotos de grup que hem anat fent!!! (però en totes les fotos no hi ha tothom que hi hauria de sortir, no sempre hem fet la foto de la gent que ha anat passant cada día :(












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada