BIOCONSTRUCCIÓ, #casesdepalla #casasdepaja#arquitecte

dimarts, 8 d’octubre del 2013

El cap de setmana s'allarga i continuem per tancar el lluernari


preparant el canyís per grapar a la biga de fusta
Després del cap de setmana i haver fet el mur frontal de la caseta amb un mur de maons de vidre de 36cm vam començar a fer el triangle. El primer que vam fer va ser posar a la biga de fusta un encanyissat per assegurar una bona unió per dalt del nostre mur en la trobada amb la teulada com hem anat fent en les diferents parts d'arrebossats  en el contacte amb la fusta, i el primer dia que érem força gent encara vam tornar a fer una piscina de fang per fer massa.
El disseny d'aquesta part encara estava obert ja que teníem algunes idees de coses que volíem fer però no sabíem ben bé com seria. Inicialment havia de ser tot igual que l'altre mur, és  a dir, gruixut i format per culs d'ampolles però per una banda volia integrar la  última biga de fusta que es trobava alineada amb el mur per l'exterior, i per l'altra volíem fer un arc a sobre la finestra i teníem unes ampolles de vi que volíem posar planes així que com la caseta de palla és un espai per provar coses diferents vam decidir combinar-ho en la mateixa paret i aquest va ser el resultat.

Fent les primeres proves en sec




Primera filada d'ampolles amb un llit de fang


Primera part gruixuda per l'interior

Començant l'arc



Arc fet amb ampolles grosses de cava (de festa major ;) dos pots de iogurt i ampolles de ginebra de colors




reposant massa ;)


començant la part del lavabo amb les ampolles de vi

Per acabar l'arc finalment vaig fer servir dos trossos de vidre (de cotxe) reciclats de la deixalleria que vaig ficar a dins del fang i van quedar com dues finestres fixes a banda i banda de l'arc. La manera va ser molt similar a com vam fer servir els mateixos vidres per fer la finestra de la veritat ja que amb aquest tipus de massa es pot col·locar qualsevol cosa a l'interior d'un mur... Amb el fang també vam donar la forma que més ens agradava al vidre. (la foto superior és sense vidres i la inferior ja els té colocats)

Amb en Dani, la Laia, l'Alba i el Cusco el dimarts
Vam colocar unes canyes i fils en aquesta part ja que el mur amb el fang en ser molt prim era inestable

Cop de mà de la Sala in extremis amb la caseta quasi tancada


interior quasi tancat amb part dels acabats fets.. dijous


Mur tancat i preparat per fer els acabats finals.. divendres





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada