BIOCONSTRUCCIÓ, #casesdepalla #casasdepaja#arquitecte

dilluns, 28 de desembre del 2015

Bones festes i Bon 2016

Ens acomiadem d'aquest any intens, temps de balanços. Quina alegria veure i recordar totes les coses que he anat fent aquest any i la gent i projectes que he tingut l'ocasió de conèixer!! Algunes imatges de moltes de les activitats en què he participat  el 2015. 
Un any carregat amb molts tallers i xerrades i unes quantes obres participatives. Aquest any he tingut l'ocasió de co-construir la Pèrgola-Palet a Sant Boi de Llobregat, conèixer Mas de Gomis i la casa Fiona, formar part dels tallers de bioconstrucció de l'Espai gardenyes, i L'espaientreencants,  anar al construmat amb els companys d'Ecoark, les col·laboracions amb Artefakte, Raons Publiques, el Arco de la Virgen i l'espai Txema (bioarquitectura Mediterrania); les fires, Naturalmentsalàs, medi ambient tàrrega i natura de Lleida, tallers a la @casetadepalla i fomentant la bioconstrucció a ponent al casal de joves de Guissona i a l'escola Agrària de Tàrrega, a les escoles de Lleida amb la Cèlia i la fundació Lleida solidària, a l'escola Ondara de Tàrrega, al mercat romà i moltes coses més. També ha estat un any de formar-me a mi mateix amb estada  a l'ESBG, estudiant, investigant i dissenyant, i posant en pràctica un munt de tècniques de bioconstrucció. 

Gràcies a totes les que hem compartit aquest any i a tots els que seguiu aquesta pàgina i el FB! L'any vinent comença ple de projectes dels que ja us aniré informant. 

Bones festes, salut i per un 2016 ple de projectes i somnis!!! A disfrutar!!

Passet a passet i endavant. Fins aviat!!


Arnau

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada