BIOCONSTRUCCIÓ, #casesdepalla #casasdepaja#arquitecte

dilluns, 18 de juliol del 2016

TALLERS BIOCONSTRUCCIÓ PALLA I TERRA ESTIU 2016

Aquest estiu tornem a fer un taller de bioconstrucció amb palla . aquest cop en una obra real a Súria. Una casa de palla amb estructura de fusta, mur a sud de terra compactada BTC i sostre verd ;) habitatge en auto-bioconstrucció.

Del 19 al 24 d'Agost. OBRA TALLER  DE BIOCONSTRUCCIÓ AMB PALLA.  Aprendre- Construïnt.   Ideal per arquitectes,  tècnics i autoconstructors. No calen coneixements previs.



Programa complet preus i allotjament. Català. 

Programa completo, precios y alojamiento. Castellano 

Què portar?  roba per embrutar-se roba còmode per canviar.se al vespre, sabates tancades, guants (si es tenen), barret (de palla) o gorra , llibreta i paper, sacs de dormir, esterilla, tovalloles, i necesser d'higiene , bon rotllo i ganes de aprendre, treballar, passar-ho bé i cooperar ;)


Inscripcions i contacte casetadepalla@gmail.com. . 

No us ho perdeu!!! PLACES LIMITADES ;)

---------------------------------

I tb del 1-al 4 de setembre esatrem al 4º encuentro de la RCP amb 2 ponències de Casetadepalla, compartint, aprenent amb professionals de la península i d'Europa. tallers, ponències, fira d'expositors. No us ho perdeu.

Programa i inscripcions


Cartel (13 patrocinadores + Logo RCP)



TALLER D'ARREBOSSATS DE TERRA I CALÇ: 29 setembre i 6-13-20-22 d'Octubre

I al setembre-octubre.. tornem a l'Escola agrària de tàrrega amb un taller d'arrebossats de terra i calç a la casa de palla de l'escola ;) taller complementari al taller de palla d'aquest agost ;)

Us deixo amb el video time-lapse del taller de palla de l'any passat a l'Escola agrària de Tarrega on farem les pràctiques i acabarem en aquesta segona edició.



INSCRIPCIONS:


Us recordo que podeu seguir això i molt més al FB @casetadepalla!!

Salut i palla!!

Arnau





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada