BIOCONSTRUCCIÓ, #casesdepalla #casasdepaja#arquitecte

dimecres, 25 d’abril del 2018

CRÒNICA TALLER DE PALLA SETMANA SANTA 2018

Per setmana santa vam fer un taller a la @casetadepalla dedicat a la construcció amb palla amb gent provinent de diferents punts de la península, i amb perfils variats: arquitectes, tècnics,  autoconstructors, artistes, permacultor@s, educador@s ... tots ells encuriosits per la bioconstrucció amb palla.

Vam contar també amb la col·laboració del Joel (l'altra part de Casetadepalla) com a formador, i de la Noe (l'Arc) i l'Alba que es van encarregar de donar-nos bons i saludables menjars. (amb mones incloses)


5 dies on vam tocar fins a 4 tècniques difrents de construcció, vam parlar del material de com es comporta , com dissenyar amb ell i com manipular-lo.

Vam parlar del sistema autoportant o nebraska i de diferents sistemes amb entramats i estructures de fusta amb bala de cantell. Doble Muntant (amb bala horitzontal i vertical),  sistema CUT i palla encofrada.

Ara només falta continuar practicant!!!

Un grup preciós des del primer dia, implicat, cooperatiu i treballador del que segur que en surtiran coses, autodominat, los compajer@s , amb el lema, Tierra paja y libertad. 

Va ser un plaer! Mil gràcies Atenea, Carla, Cristian, David, Naqui, Hèctor, Irene, Isabel, Julian, Lorcan, Marco, maria, Sergio, Unai, Vero i Xavi!!!





















Fins la pròxima

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada